Hlavní obsah

Hokejisty Zlína posílí Barinka a Klouček, zatím na zkoušku

ZLÍN

Dvě posily získali v pondělí hokejisté Zlína. Zlepšit výkony celku RI Okna v extralize by se měli pokusit obránce Tomáš Klouček a slovenský útočník Peter Barinka, které zlínský klub angažoval zatím na zkoušku. Barinka bude přesvědčovat o svých kvalitách trenéra Ernesta Bokroše v následujícím měsíci, Klouček má čas do konce listopadu. ČTK jejich příchod potvrdil tiskový mluvčí klubu Roman Ordelt.

Článek

"Barinka byl již na pondělním tréninku a v úterý proti Kladnu by měl nastoupit. Klouček se k týmu připojí až v úterý, ale hrát zřejmě nebude," řekl Ordelt.

Třicetiletý Barinka v minulosti dres Zlína již oblékal, odehrál za něj tři sezóny a v roce 2004 se podílel na zisku mistrovského titulu. Poté odešel do mateřské Dukly Trenčín, ale letos se nevešel do základního kádru mužstva. Hrál tak v Česku druhou ligu za Kolín, ale nyní si jej Bokroš vyžádal do Zlína.

Sedmadvacetiletý Klouček byl momentálně bez angažmá, v loňské sezóně hrál na farmě Columbusu v Syracusách. V Česku hrál bek, který má na kontě 138 startů v NHL, v sezóně 2004/05, kdy postupně vystřídal dresy pražské Slavie, Třince a Liberce.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec