Hlavní obsah

V poslední vteřině jsme ještě gól nedostali, litovali Chemici

LITVÍNOV

Litvínovští hokejisté do úterního zápasu vlétli proti Spartě bez ostychu. V průběhu utkání si drželi dvougólový odstup. Přesto zahodili několik šancí na zvýšení a trest na sebe nenechal dlouho čekat. "Doufal jsem, že rozhodčí gól neuzná, bohužel se tak nestalo," smutnil Hübl v brance Chemiků po vyrovnávacím gólu Petra Tona vteřinu před koncem.

Článek

Domácí hokejisté několikrát najížděli dva na jediného sparťanského beka, či přímo na gólmana Štefla, jenž vystřídal ve 13. minutě poraněného Dubu. Trestuhodně své šance nedali. „Zavládlo v nás zklamání, protože jsme celou dobu vedli, ale Spartě se podařilo snížit,“ litoval litvínovský bek Skuhrovec, přestože jeho tým zvítězil na samostatné nájezdy.

"Nájezdy jsou o štěstí. Minule s Pardubicemi jsme na nájezdy prohráli, tentokrát se podařilo vyhrát. Štěstí se tentokrát přiklonilo k nám,“ popsal rozčarování nad vývojem zápasu Hübl, který stejně jako všichni fanoušci černožlutých doufal, že vyrovnávací gól Tona nebude platit. „Vůbec jsem neviděl čas, takže jsme doufal, že by to mohlo být po skončení. Bohužel gól rozhodčí uznal. Nempamatuji si, že bych dostal někdy gól v power-play, natož v poslední sekundě," litoval litvínovský brankář Hübl.

Kdy bylo při nájezdech mladému litvínovskému gólmanovi nejhůře? „Nejblíže ke gólu byl Petr Nedvěd, protože mi jeho střela lízla lapačku a ještě se to odrazilo od břevna. Byly to centimetry,“ přiznal Hübl.

Pražané ve druhé třetině sice zvýšili tempo a Jaroslav Hübl mladší se měl v litvínovské kleci co ohánět, více ze hry však měli celkově přeci jen domácí. "Měli jsme obrovské štěstí. Jsme hodně rádi, že máme alespoň bod. Ve druhé a třetí třetině jsme se trochu zvedli, ale první třetinu jsme hráli hodně špatně a soupeř byl lepší," přiznal bezprostředně po utkání Petr Nedvěd.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec