Hlavní obsah

Hokejisté Zlína získali na střídavý start brankáře Biegla

Hokejisté extraligového týmu RI Okna Zlín získali na střídavý start osmatřicetiletého brankáře Radovana Biegla, který přichází na výpomoc při zranění Igora Murína. Biegl letos podepsal smlouvu s tehdy extraligovým Vsetínem, který byl ale z nejvyšší soutěže vyřazen. Na podzim tak Biegl zatím odchytal čtyři zápasy za prvoligový Šumperk.

Článek

"Biegl se už od pondělního dopoledne zapojil do přípravy ve Zlíně, kde podstoupí po dobu reprezentační přestávky celý tréninkový kemp. Biegl je hráčem Třince a bude hostovat v Prostějově. U nás bude zaskakovat na střídavý start," řekl v neděli ČTK sportovní manažer hokejistů Zlína Stanislav Přikryl.

Biegl chce dokázat, že ještě na extraligu má. "Nabídku Zlína nešlo odmítnout. Pokud nebude Murín zdravotně v pořádku a já budu mít potřebnou výkonnost, tak bych za něj zaskočil," uvedl zkušený gólman na internetových stránkách zlínského klubu.

Murín si v polovině října poranil nohu a od té doby v sestavě Zlína občas chybí. V posledním ligovém zápase v neděli proti Třinci sice nastoupil, ale zranění nemá stále doléčené.

Reklama