Hlavní obsah

Hokejová Sparta podpoří dárcovství krve i speciálními dresy

PRAHA

Mistrovský hokejový klub Sparta Praha chce i nadále pokračovat v podpoře dárcovství krve. Ve středečním utkání O2 extraligy proto hráči nastoupí ve speciálních dresech, které budou vydraženy a výtěžek věnován na podporu dárcovství. Navíc každý dárce krve bude mít až do konce základní části extraligy nárok na dvě vstupenky na utkání Sparty zdarma.

Článek

Dvě vstupenky na zápas Sparty v základní části získá každý dárce za jednotlivý odběr uskutečněný od 15. listopadu 2007.  nárok na dvě vstupenky na utkání do konce základní části dle vlastního výběru zdarma.

Více informací najdou fanoušci na oficiálních internetových stránkách klubu www.hcsparta.cz, kde se rovněž uskuteční dražba speciálních dresů pro zápas s Kladnem. Aukce bude zahájena v pondělí 19. listopadu a potrvá následující tři týdny.

Právě na středeční utkání s tradičním středočeským rivalem dorazí zdarma několik stovek těch fanoušků, kteří už podpořili akci Sparty na odběr krve 15. října na Transfuzním oddělení Thomayerovy nemocnice v Krči. Přispět dobrovolnou finanční částkou na podporu dárcovství bude moci každý i během utkání, a to do speciálně připravených kasiček umístěných v prostorách T-Mobile Areny.

Tímto však celý projekt podpory dárcovství krve ze strany HC Sparta Praha nekončí. Klub bude nadále vyvíjet v tomto směru aktivitu nejen v této, ale i příštích sezónách.

Reklama

Související témata: