Hlavní obsah

Pardubice ve čtvrtek vedl Martinec, v pátek asi budou mít nového kouče

PARDUBICE

Hokejisty Pardubic ještě ve čtvrtečním dopoledním tréninku vedl trenér Vladimír Martinec, který dočasně nahradil v neděli odvolaného Miloše Říhu. V pátečním extraligovém zápase proti Kladnu však Moeller podle všeho povede nový kouč. Ještě ve čtvrtek se totiž uskuteční jednání představenstva klubu, které by mohlo jmenovat novou dvojici.

Článek

"Máme dvě možné varianty, ze kterých budeme vybírat," řekl novinářům generální manažer Zbyněk Kusý, který tým společně s Martincem vedl v úterním zápase v Plzni.

Podle neoficiálních informací nejreálněji vypadá, že mužstvo převezme současný kouč pardubických juniorů Jiří Šejba a jeho asistentem bude další bývalý úspěšný hráč Východočechů Ladislav Lubina. Nedá se však vyloučit, že tým i nadále povede Martinec.

Pokud akcionáři Moelleru opravdu rozhodnou, že tým povede místo Říhy Šejba, vrátí se mistr světa z Prahy 1985 na pardubickou střídačku po necelých dvou letech. V sezoně 2004/05 dovedl společně s Martincem tým k vítězství v extralize, v průběhu další sezony však oba na svou pozici rezignovali.

Reklama

Související témata: