Hlavní obsah

Kladno - Zlín 3:0Kladno podruhé za sebou neinkasovalo a porazilo Zlín 3:0

MinutaMin. Tým Hráč Akce
11. Horna 1 : 0
51. Bělohlav 2 : 0
58. Bělohlav 3 : 0

KLADNO

Hokejisté Kladna porazili ve 28. extraligovém kole Zlín 3:0 a připsali si druhou výhru za sebou. Brankář Zdeněk Orct navíc opět udržel čisté konto. Dvěma góly se na výhře domácích podílel útočník Radek Bělohlav.

Článek

Středočeši nastoupili téměř v kompletní sestavě, když na marodce zůstal pouze útočník Frolík. Kladno mělo v samém úvodu hned dvě přesilovky, ale jedinou příležitost měl Kuchler, jehož šanci zlikvidoval Murín. Moravané přesto mohli jít do vedení, když se do příležitosti dostal z trenérské lavice se vracející Roman Pšurný. Orct však jeho střelu zlikvidoval a poradil i s dorážkou Andrašovského.

Kuchler se po pěti minutách mohl stát opět slavným, ale ani tentokráte slovenského gólmana nepřelstil. Přesto se za chvíli se svými spoluhráči přece jen radoval, když rychlík Horna se dostal sám před Murína a opakovanou dorážkou otevřel skóre.

Druhá část hry začala šancí Nedvěda, ale ambice Zlína stále držel jistý Murín. Vzápětí mohl vyrovnat střídající muž v sestavě hostí Balán, ale Orct prokazoval svoji skvělou formu. Tu potvrdil o pár minut později, když se na něho řítila dvojice Balaštík - Leška, ale ani elitní útočníci moravského celku se o vyrovnání nepostarali. V závěru třetiny svěřenci trenéra Müllera bušili do hostů, ale rovněž bez efektu.

Když na začátku třetí třetiny neproměnil Martin Procházka samostatný nájezd, zdálo se, že domácí se budou muset strachovat o výsledek. Do hlavní role utkání se ale poté pasoval Bělohlav. Sedmatřicetiletý útočník nejdříve využil nahození obránce Šmacha a skvěle provedenou kličkou zvýšil na 2:0 a těsně před koncem využil efektní uvolnění od Horny.

Geus Okna Kladno - RI Okna Zlín 3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Branky a nahrávky: 12. Horna (Kalla), 52. Bělohlav (Šmach), 59. Bělohlav (Horna). Rozhodčí: Pešina - Kalivoda, Charvát. Vyloučení: 7:8, navíc Gulaš (Kladno) 5 min a do konce utkání. Bez využití. Diváci: 1991.
Kladno: Orct - Nádašdi, Hájek, Pavlas, Schnabel, Ševc, Šmach, M. Štěpánek - Gulaš, Patera, Martin Procházka - Z. Nedvěd, Gardoň, Kuchler - Horna, Kalla, Bělohlav - Diviš, Čurilla, Tomajko. Trenéři: Müller a Kasík.
Zlín: Murín - Hamrlík, Galvas, Klouček, Zubíček, Vosátko, Lučka - Balaštík, Leška, Záhorovský - M. Čech, Mokrejš, Rachůnek - Barinka, F. Čech, Andrašovský - M. Pšurný (21. Balán), R. Pšurný, Kubiš. Trenéři: Bokroš a Stuchlík.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články