Hlavní obsah

U hokejistů Ústí nad Labem skončil trenér Evan

ÚSTÍ NAD LABEM

Trenér Vladimír Evan v neděli večer skončil na postu hlavního kouče hokejistů Ústí nad Labem. Vedení nováčka extraligy se tak rozhodlo po porážce na ledě předposledního Kladna 2:7, po které Slovan uzavírá tabulku už s desetibodovou ztrátou. Uvedly to oficiální internetové stránky klubu.

Foto: ČTK/Libor Zavoral

Hokejisty Ústí už na lavičce nepovede trenér Vladimír Evan.

Článek

Kouč, který dovedl Ústí nad Labem do extraligu, bude podle serveru působit v klubu na jiné pozici. Vedení prý bude v následujících hodinách hledat možné alternativní řešení, které by mělo být známo do 25. prosince.

"Naše výsledky nejsou dobré, proto jsme k tomuto kroku přistoupili. Zatím nemohu oznámit nástupce pana Evana. Může se stát, že půjde o provizorní a dočasné řešení," řekl serveru hokej.cz generální manažer Slovanu David Šaffer. Severočeši prochází nevydařeným obdobím a z posledních sedmi utkání mají na kontě jediný bod. Ve středu je čeká domácí duel se Znojmem.

Evanovo odvolání je čtvrtou trenérskou změnou na extraligových střídačkách v této sezóně. Na konci listopadu předčasně skončil Miloš Říha v Pardubicích a po krátkém záskoku Vladimíra Martince převzal tým Moelleru Jiří Šejba. Následoval o den později Pavel Marek v Třinci, jehož vystřídal Břetislav Kopřiva. V pátek došlo ke změně i ve Vítkovicích, kde skončil Miroslav Fryčer a ostravský klub vede dočasně Mojmír Trličík.

Reklama