Hlavní obsah

Jméno Evanova nástupce na ústecké střídačce bude známo později

ÚSTÍ NAD LABEM

Nejdříve ve středu bude známo jméno trenéra, který na střídačce hokejistů extraligového Ústí nad Labem nahradí odvolaného Vladimíra Evana. Vedení Lvů sice původně předpokládalo, že nového kouče oznámí již dnes, to se ale nestane. Dnešní trénink posledního týmu soutěže vedl společně s Evanovým asistentem Miroslavem Machem trenér ústeckých juniorů Miloslav Pecka.

Článek

"Jedná se o situaci pro dnešek. Zítra může být jiná," řekl ČTK generální manažer klubu David Šaffer. Extraligový nováček podle jeho slov oslovil nejmenovaného trenéra a ve středu by mělo být jasno, zda tým převezme. "Dokud ale nebude nic podepsaného, existuje i reálná alternativa, že mužstvo v (středečním) zápase proti Znojmu povede dvojice Pecka - Mach," dodal Šaffer.

Evan skončil na ústecké střídačce po nedělní porážce týmu na ledě Kladna. Nováčka soutěže po ní v tabulce dělí od třináctého klubu, kterým je právě Kladno, deset bodů.

Před severočeským klubem se rozhodly vyměnit hlavního trenéra také Pardubice, Třinec a Vítkovice. V ostravském klubu však ještě jméno nástupce Miroslava Fryčera není známo, tým dočasně vede Mojmír Trličík.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články