Hlavní obsah

Útočník Vítkovic Prorok přijal trenérský záskok

OSTRAVA

Po odvolání trenéra Fryčera i jeho asistenta Danečka zůstává dál dočasným šéfem střídačky hokejistů Vítkovic jen osamocený kouč Mojmír Trličík. Po zisku bodu na Spartě se svými svěřenci zdolal České Budějovice, a aby se necítil při zápase mezi hráči tak sám, vypomáhal mu ve středu i zraněný útočník Ivo Prorok.

Článek

Nezřídka se stávalo, že pokyny hráčům udíleli oba. „Ale jako asistent vedený nebyl. Nikdy nevíte, co se může stát, tak jsem přivítal, že tam šel s námi. Všichni členové týmu v zápase odvedli maximum pro vítězství,“ říkal kouč Mojmír Trličík.

Bývalý asistent reprezentačního trenéra Hadamczika při olympiádě v Turíně ale zatím nemá definitivně jasno o budoucnosti, ostravský klub údajně i nadále shání Fryčerova nástupce.

Vítkovičtí hokejisté bojovali, bylo znát, že je změny na střídačce nabudily. „Nic proti kouči Fryčerovi nemám, vycházel jsem s ním skvěle, ale přece jen se teď styl práce víc blíží tomu, nač jsem byl zvyklý ve Finsku. Na zápas jsme se chystali i u videa, probíhala delší taktická příprava. Předtím se sázelo spíše na vyhecování, jenže zdá se, že nám to moc nefungovalo,“ řekl po utkání útočník Vítkovic a autor vítězné trefy Viktor Ujčík.

Reklama

Související témata: