Hlavní obsah

Třinec získal na hostování z Litvínova brankáře Fialu za Švarného

LITVÍNOV/TŘINEC

Hokejisté Třince řeší problémy s brankáři při zdravotních potížích Romana Čechmánka i Martina Vojtka a získali na hostování do konce sezóny z Litvínova Radka Fialu. Opačným směrem zamířil na stejnou dobu slovenský obránce Ivan Švarný. Uvedly to oficiální internetové stránky litvínovského klubu.

Článek

Litvínov má na brankářském postu k dispozici dvojici Petr Franěk a Jaroslav Hübl, takže jednadvacetiletý Fiala nastupoval za prvoligový Most. V této sezóně si připsal v nejvyšší soutěži jediný start, když v neděli vystřídal v domácím duelu s Českými Budějovicemi za stavu 1:3 v 28. minutě Hübla a při porážce 3:6 inkasoval tři branky. Celkem má na kontě 47 extraligových utkání.

Třiadvacetiletý Švarný přišel do Třince loni v létě z Nitry. V 25 zápasech v české extralize ještě nebodoval. Litvínovský dres by měl obléci už v pátek na ledě Znojma. "O Švarného jsme stáli už před Vánoci, ale druhá strana jej nakonec neuvolnila. Teď potřeboval Třinec brankáře, tak jsme rádi, že se kluby dohodly," řekl klubovému serveru trenér Litvínova Jaroslav Hübl starší.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec