Hlavní obsah

Hokejisty Ústí i Liberce trápí marodka

ÚSTÍ NAD LABEM

Marodka zásadním způsobem zasáhla do složení ústeckého i libereckého týmu v pátečním severočeském derby Ústí nad Labem - Liberec. Nováčkovi extraligy chyběl brankář Přikryl a čtyři zkušení obránci - P. Hořava, Zápotočný, Vágner a A. Novotný, takže vedení klubu narychlo shánělo alespoň částečnou početní náhradu.

Článek

Debut v české extralize si v pátek v ústeckém dresu odbyl slovenský bek Marek Zukal, účastník nedávného MS „dvacítek“ v Pardubicích a Liberci. Ve 36. minutě opustil kluziště na nosítkách další domácí bek Pojkar s poraněným ramenem! A na jeho místo v obraně se musel přesunout útočník A. Nedorost...

Sestava 40. kola O2 extraligy podle redakce Sport.cz:
Orct (Kladno - 4) - Toman (Č. Budějovice - 7), Klobouček (Ústí nad Labem) - Andrašovský (Zlín), Melenovský (Karlovy Vary), Pucher (Pardubice - 2).

Hostující celek postrádal dokonce osm hokejistů - útočníky D. Nedorosta, Čermáka, Blatného Plodka, Klimentu, Pabišku, obránce Kočího a brankáře Fikrta. „Vypadly nám dva kompletní útoky, což je velké oslabení. Ale nechceme se na to vymlouvat. Do Ústí jsme přijeli vyhrát a prověřit další hráče širšího kádru,“ řekl liberecký kouč Dušan Gregor, který v nouzi postavil do druhé útočné řady k Duškovi a Víškovi obránce Krsteva.

Ten se postupně ale vrátil do obrany a Bílí Tygři stáhli hru na tři útočné formace. Měli o to větší motivaci, že v případě úspěchu mohli předstihnout v tabulce dosud druhou pražskou Slavii, která si svůj zápas 40. kola předehrála už ve čtvrtek. To se jim ale nepodařilo, poslední Ústí si překvapení sebrat nenechalo.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články