Hlavní obsah

Fanynky mají na úterní hokej Sparty vstup zdarma

Všechny paní a slečny bez rozdílu věku mohou v úterý 22. ledna zdarma zajít na hokej mezi pražskou Spartou a Pardubicemi do holešovické arény. Vedení úřadujícího mistra HC Sparta Praha připravilo na zápas 44. kola extraligy tzv. "Ladie´s Night" věnovanou ženské části populace. Kromě vstupu zdarma čekají na všechny dámy mimojiné i malé dárky a soutěž o večeři s útočníkem Michalem Sivkem.

Článek

Úterní zápas Sparty s Pardubicemi (od 18 hodin) má být výhradně věnován ženskému pohlaví. Už při vstupu do arény obdrží dámy malý dárek v podobě fotografie Michala Sivka s věnováním a na stáncích s teplými nápoji pro ně bude připravena zdarma horká čokoláda.  Během zápasu se pak o jejich dobrou zábavu budou starat sexy roztleskávači Ice Tigers, přestávky vyplní elegantní krasobruslaři.

Nakonec se ještě mohou zapojit do soutěže o večeři s Michalem Sivkem. Na označených stáncích v aréně si mohou vyzvednout soutěžní kupón, který je potřeba řádně vyplnit a do konce první třetiny vhodit na stejném místě do osudí. O první přestávce poté budou vylosovány tři výherkyně, které se o následující pauze utkají v soutěži na ledové ploše. Ta nejšťastnější získá hlavní cenu - večeři s Michalem Sivkem.

Reklama

Související témata: