Hlavní obsah

Obránce Nedvěd bude do konce sezóny hostovat v Jesenici

Vedení hokejistů pražské Sparty se definitivně dohodlo na hostování zkušeného obránce Jaroslava Nedvěda ve slovinském týmu Acronie Jesenice, jenž však hraje rakouskou nejvyšší soutěž. Podle webu Sparty by měl Nedvěd v Jesenici hostovat do konce probíhající sezóny.

Článek

Osmatřicetiletý Nedvěd stihl během zkušebního období nastoupit za Jesenici, kam ho doporučil kouč Sparty František Výborný, již ve dvou zápasech. Přestože nebodoval, v posledním duelu v neděli proti Villachu o sobě dal hodně vědět, neboť byl před polovinou zápasu vyloučen za nebezpečnou hru vysokou holí na pět minut a do konce zápasu.

Zkušený zadák se před začátkem sezóny vrátil do Sparty po čtyřleté přestávce. Postupně ale vypadl ze sestavy úřadujícího mistra, posléze nebyl ani na střídačce a jeho bilance se tak zastavila na 29 zápasech, ve kterých vstřelil dvě branky a připsal si jednu asistenci.

V obraně Jesenice působí již čtvrtou sezónu také slovinský reprezentant Miha Rebolj, jehož Nedvěd dobře zná ze společného působení v dresu Sparty během ročníku 1999/2000.

Reklama

Související témata: