Hlavní obsah

Podle Kameše rozhodla ve prospěch Znojma větší chuť po vítězství

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Především o jistotu v podobě zkušeného gólmana Jaroslava Kameše se opíral vynikající výkon znojemských hokejistů na ledě extraligového lídra z Českých Budějovic, který korunovali cennou výhrou 3:0.

Článek

Na osmatřicetiletém brankáři byla po utkání patrná spokojenost. "Hráli jsme dobře, soupeři jsme mnoho nedovolovali. Určitě jsme měli větší chuť po vítězství než Budějovice, a to asi rozhodlo. Hecovali jsem se jako přes každým zápasem a šli jsme na led s tím, že uděláme maximum pro zisk bodů," řekl Kameš po utkání novinářům.

Znojmo se musí v klíčových chvílích závěru základní části obejít o dvě nejvýraznější postavy týmu. "Nikdo z nás ale nepřemýšlí, zda je tu s námi Jirka Dopita nebo Jirka Trvaj, každý hráč začíná u sebe a chce podat co nejlepší výkon. Oba jmenovaní samozřejmě chybí, ale nedá se tím nic dělat, berem to jako fakt," konstatoval.

První nulu v sezóně si Kameš vychytal 24 úspěšnými zákroky. "Roli jedničky jsem přijal úplně normálně, nějaký zápas v lize už mám odchytaný a nijak zvlášť jsem proto nad situací nemusel přemýšlet," odmítal jakýkoliv náznak nervozity zkušený gólman.

Reklama

Související témata: