Hlavní obsah

Premiéroví střelci velebili kapitána Pateru

KLADNO

Oba se trefili poprvé v sezóně a jejich góly odstartovaly kladenský obrat s Litvínovem. Slovenský bek Tomáš Nádašdi i útočník Martin Frolík se dočkali premiérové branky až ve 49. kole hokejové O2 extraligy.

Článek

Jejich příběhy ale nejsou totožné. Zatímco obránce na ofenzívu myslí vskutku jen sporadicky, pro Frolíka je tento ročník martyriem. Ve středu nastoupil za Kladno teprve popáté, neustálá zranění krutě deptala 26letého forvarda. „Sezóna je bohužel strašná. Alespoň že mi to konečně spadlo do brány,“ těšil Frolíka vítězný gól i výhra v tuhém boji o postup do předkola play-off.

Přihrávku pro něj i Nádašdiho vykoumal kladenský kapitán Pavel Patera. „Byla to taková žabka mezi dva hráče. Patýs má na gólech velkou zásluhu,“ vykládal Nádašdi.

Tři kola před koncem základní části ale Kladno nemá nic jistého. „Vyhrát tak v pátek ve Varech, to už bychom byli hodně blízko,“ zasnil se Frolík. „Jenže tohle kolo moc věcí nevyřešilo. Čekají nás tři těžké zápasy,“ předpokládal Nádašdi. „Nechtěli bychom to nechávat až na poslední domácí utkání,“ tvrdil Frolík.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články