Hlavní obsah

Znojmo vyhrává i bez opor

ZNOJMO

Hokejisté Znojma pranic nedbají předpovědí odborníků, že v silně okleštěné sestavě je pro ně cesta do play-off uzavřená. Přestože se musejí obejít bez zraněných opor Dopity, Trvaje a R. Erata, veškerým prognózám se vysmívají. Po Budějovicích si vyšlápli i na Spartu.

Článek

„Nikdo si nemohl myslet, že to bez Dopiho a Trvky zabalíme. Chceme i bez nich do play-off. Věřím, že se nám to povede,“ tvrdil útočník Orlů Radek Procházka, který vstřelil Spartě dva góly.

Velikou zásluhu na vysoké výhře Znojma měl i skvěle chytající Jaroslav Kameš. Do branky se dostal až v klíčových zápasech sezóny. „Mám už něco za sebou, nerozhází mě to. Postup by byl pro mě krásným vyvrcholením kariéry,“ zasnil se osmatřicetiletý veterán.

Ve znojemské hale vládla v pátek skvělá atmosféra, takřka neustále se tleskalo. Potlesk vyprovodil na ošetřovnu a poté i na kontrolu do nemocnice také hostujícího brankáře Dubu, jehož nešťastně trefil prudký puk do krku. Jen po oznámení vítězství Václava Klause v prezidentské volbě se ozval ze zaplněného hlediště mohutný pískot.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice