Hlavní obsah

Hokejisté Třince nemůžou v úvodu play off počítat s Výtiskem

TŘINEC

Minimálně předkolo play off musejí hokejisté Třince zvládnout bez zraněného obránce Jana Výtiska. Stav jeho pochroumaného prstu na ruce se zhoršil natolik, že jeden z klíčových zadáků Ocelářů dostal na dva týdny sádru.

Článek

Výtisk měl problémy se zlomeným prstem už v posledních týdnech, ale riskoval další zdravotní komplikace, aby týmu pomohl v boji o play off. Hazard se mu nevyplatil, v nedělním utkání na Spartě se zranění zhoršilo. "Už předtím hrál se sebezapřením, na Spartě se mu ale v ruce bohužel něco pohnulo a musel to dát do sádry," řekl ve středu ČTK trenér Ocelářů Břetislav Kopřiva.

Zdravotní obtíže mají před play off i jiní třinečtí obránci. Zranění jsou Kroupa se Semanem, stoprocentně fit není ani Andersons, ale lotyšský bek podobně jako Výtisk nastupuje i s nedoléčeným zraněním.

Po dvou měsících by se naopak z marodky na led měl pomalu vracet juniorský reprezentační útočník David Květoň. "Pětadvacátého února by měl začít trénovat, ale rameno je choulostivá záležitost a nedá se to uspěchat. Bude nějakou dobu trvat, než se dá po dlouhém výpadku dohromady," uvedl Kopřiva.

Reklama

Související témata: