Hlavní obsah

Extraliga překonala hranici dvou milionu diváků

Praha

Napětí až do konce slibuje hokejová Tipsport extraliga, která si v neděli odškrtla již 50. kolo základní části. Ani dvě kola před pomyslnou cílovou páskou není rozhodnuto o tom, kdo dostane z elitní soutěže padáka. Vítězství Kladna, Pardubic i Litvínova v součtu s porážkou Vítkovic postavila tyto 4 týmy do složité situace.

Foto: Sport Invest

Hokejová extraliga v 50. kole překonala hranicí dvou milionů diváků.

Článek

Fanoušci si užili napínavé souboje, zároveň se zasloužili o jeden fantastický návštěvnický milník. Právě během 50. kola překonala celková sezonní návštěvnost ligových stadionů hranici 2 milionů diváků. Pomyslnou odměnu připravil hokejovým příznivcům úvodní ročník projektu ´Naše kolo´, v rámci kterého se všech 7 extraligových stadionů převléklo do zelených barev oficiálního partnera soutěže, společnosti ŠKODA AUTO a.s a fanoušci soutěžili o exkluzivní hokejové ceny.

Na každém stadionu se tři fanoušci přímo na ledové ploše poměřili v hokejových dovednostech, vítěz si odnesl voucher na zájezd pro 2 osoby na úvodní utkání české hokejové reprezentace v rámci MS 2020 ve Švýcarsku. Zbývající dva soutěžící získali dvě permanentky na další sezonu domácího klubu, respektive 2 VIP vstupenky na vybraný zápas.

O hlavní cenu se soutěžilo na všech 7 stadionech najednou. Hostesky sbíraly tipy fanoušků na celkovou návštěvu všech stadionů v 50. kole. Vítězem se stal fanoušek v pražské O2 Areně, který se od oficiálního součtu návštěv 41 660 odchýlil pouze o 5 pomyslných fanoušků. Těšit se tak může ze zájezdu pro dvě osoby na finálový víkend v rámci světového šampionátu. Se svým doprovodem navštíví obě semifinále, utkání o bronz i samotné finále. Nejlepší tipující na každém jednotlivém stadionu pak byli za své úspěšné tipy odměněni 2 permanentkami od svého oblíbeného klubu.

Reklama

  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice