Hlavní obsah

Skuhravý: S Litvínovem se vždycky řežeme

Tomáš HoráčekSport.cz

Karlovarský forvard Václav Skuhravý se západočeskému celku vyplácí. Jako správný kapitán v pondělním utkání ČP play-off O2 extraligy rozhodl dvěma přesnými zásahy souboj s Litvínovem. Ve 35. minutě poslal svůj tým do vedení a šestatřicet sekund před koncem druhé třetiny se za záda Jaroslav Hübla trefil podruhé. „Na první gól mě skvěle přihrál Jirka Hanzlík a já to jen trefil nahoru. Podruhé se mi to povedlo dát k tyči,“ líčil skromně urostlý útočník po zápase novinářům.

Článek

Pětadvacetiletý centr Energie na sebe upozornil již v čase 0:48, když předložil přesný pas Janu Košťálovi, jenž neomylně otevřel skóre zápasu a odstartoval brankostroj první dvacetiminutovky. „Nemysleli jsme si, že zápas je rozhodnutý,“ přiznal. „Oni dostali dva smolné góly. Poté se z toho dostali a po brance na 2:2 byla hra velmi vyrovnaná,“ uznal. „Rozhodlo to, že jsme ubránili oslabení,“ dodal forvard první útočné formace, která se také postarala o největší rozruch v zápasu.

Ve 31. minutě totiž Petr Kumstát sporně atakoval na hranici brankoviště gólmana Litvínova Petra Fraňka, jenž musel kvůli lehkému otřesu mozku odstoupit. „Ten incident jsem neviděl, protože jsem nahrával v té chvíli na beka a stál zády ke gólmanovi. Nevím, co se tam stalo,“ kroutil hlavou. „Tvrdě hrajeme pořád a budeme v tom pokračovat,“ dodal s klidným hlasem.

„Bylo to normální utkání, které se hraje s Litvínovem – vždycky se to řeže,“ přiznala jedna z karlovarských „těžebních věží“ - jak přezdívají Skuhravého fanoušci klubu z lázeňského města.

V úterý čeká hráče v zelených dresech s Litvínovem další souboj, ale autor jednatřiceti kanadských bodů ze základní části si je vědom toho, že každý zápas je jiný. „Začíná se znova od nuly,“ hlásí kapitán karlovarského mužstva.

Reklama

Související témata: