Hlavní obsah

Musíme se lépe připravit na přesilovky Varů, nabádal Skuhrovec

LITVÍNOV

Alfou a omegou prvního čtvrtfinálového klání mezi Karlovými Vary a Litvínovem byly přesilové hry. Celkem pět z osmi pondělních branek padlo při výhodě jednoho muže na ledě. Zatímco Severočeši využili nabídnutou šanci pouze jednou, domácí se radovali čtyřikrát. „Na oslabení jsme se připravovali a rozebírali varianty, které hrají. Bohužel, i přes to jsme gól obdrželi,“ litoval litvínovský zadák Radim Skuhrovec.

Článek

„Naopak Vary se pořád cpaly do našeho brankoviště. Takové je ale play-off, hraje se na hranici a to nám v zápase chybělo,“ uvědomoval si třiatřicetiletý Skuhrovec. „Odstavit Kumstáta se Skuhravým v okolí našeho brankoviště byla těžká práce. Musíme se z toho poučit, hrát chytřeji a připravit se ještě lépe na jejich přesilovky,“ hlásí.

V hostující brance nastoupil místo zraněného Petra Fraňka od 31. minuty Jaroslav Hübl mladší. „Jak tam Petr (Franěk) ležel, tak někdo jel na střídačku pro vodu a říkal, že to vypadá špatně a asi to nepůjde. V ten moment jsem se začal rozcvičovat,“ prozradil.

Přestože litvínovskému gólmanovi přesilovka pomohla k zahřátí na optimální zápasovou teplotu, nedisciplinovanost stála Severočechy naději na zvrat. „Nebylo to moc příjemné, ale musel jsem se s tím srovnat. Naštěstí Vary hrály přesilovku, takže mě několika střelami rozehřály,“ svěřil se.

„Jakmile jsme ale přežili jedno oslabení, tak jsem šli do dalšího - to v play-off nelze, zvláště v Karlových Varech. Tím jsme si prohráli zápas, nic jsme neudělali, takže úplně zbytečně,“ litoval Hübl.

Reklama

Související témata: