Hlavní obsah

Gardoň: Nemáme v koncovce štěstí

Při absenci Martina Procházky leží tíha odpovědnosti za góly ve čtvrtfinále play-off na dalších zkušených hráčích Kladna. Žádný z nich včetně Radka Gardoně si však ani v jednom zápase s Českými Budějovicemi střelecký zásah nepřipsal. "Musíme se víc nutit do střelby, bez góla se samozřejmě vyhrát nedá," řekl Gardoň v rozhovoru pro Sport.cz.

Článek

Co zavinilo, že jste podruhé prohráli, navíc stejným výsledkem?

"Kdybysme dali gól, tak to mohlo být otevřenější a domácí by měli větší obavy o výsledek. Bez góla se samozřejmě vyhrát nedá a oni si pak už výsledek pohlídali. Pak jsme sice šance měli, ale když nám tam nic nespadne, tak bohužel....

Co chybělo ke skórování? Zase jste začali hrát až po druhém inkasovaném gólu...

Mělo to stejný scénář jako včera. Bohužel. Přitom jsme si říkali, že na ten jejich úvod si musíme dávat pozor. Pak už jsme se sice víc rozjezdili, ale nic nám tam nespadlo. Nemáme v koncovce moc štěstí.

Přesilovky vypadaly ve vašem podání dost staticky, na branku jste moc nevystřelili...

Musíme se víc nutit do střelby a chodit víc do brány.

Hodně se projevilo, že nemohou hrát Martin Procházka a Ševc, kteří při početních výhodách dominovali?

Určitě je to hodně znát, takhle si budějovičtí neměli koho extra hlídat. Je to škoda, rozpadlo se to těsně před čtvrtfinále. Kdyby se Martin Procházka mohl vrátit na domácí zápasy, tak nám to určitě pomůže.

Série se v neděli přesune do Kladna. Budou ty zápasy jiné?

Myslím si, že v Kladně budou oba týmy hrát trochu něco jiného. My se budeme víc nutit do útoku. Pokud nám tam spadne nějaký šťastný gól, tak bysme se od toho mohli odrazit. Uvidíme, jak to bude dál.

Reklama

Související témata: