Hlavní obsah

Hokejisté Zlína už mají pohromadě kádr pro příští sezónu

I když hokejisté Zlína v extralize ještě nedokončili letošní nevydařený rok spojený s předposledním místem v tabulce, vedení klubu se už podařilo stabilizovat tým pro nadcházející sezóny.

Článek

Klub už má jistotu na brankářském postu. Igor Murín prodloužil před dvěma týdny svůj kontrakt o rok s následnou opcí a roční kontrakt nyní podepsal i Radovan Biegl. "Už si dořešil své vazby v Třinci, kterému patřil. Podepsali jsme s ním roční smlouvu. Tím máme vyřešeny brankářské otazníky," řekl generální manažer klubu RI Okna Miroslav Michalovský.

V nejbližších dnech by měl prodloužit smlouvu také zkušený útočník Petr Leška. "Kádr na příští sezónu už má svou podobu. Smlouvy prodloužila většina hráčů a pochopitelně hledáme i nové posily," uvedl mluvčí Roman Ordelt.

Kontrakty prodloužili Martin Hamrlík, Lubomír Vosátko, Miroslav Ďurák, Tomáš Lučka a útočníci Jaroslav Balaštík, Martin Záhorovský, Ivan Rachůnek, Roman Pšurný, Michal Pšurný, Stanislav Balán a Petr Mokrejš.

Ve skupině o udržení zkouší Zlín jihlavského obránce Radka Míku a v okruhu případných posil je slovenský útočník Andrej Kollár z Trenčína.

Reklama

Související témata: