Hlavní obsah

Hokejisty Kladna povedou i nadále trenéři Müller a Kasík

KLADNO

Hokejisty Kladna povedou i v nadcházející sezóně trenéři Zdeněk Müller a Petr Kasík. Oba prodloužili smlouvu ve středočeském klubu o další rok. Vedení klubu o tom informovalo na svých oficiálních internetových stránkách. Pětapadesátiletého Müllera tak čeká již sedmý rok na střídačce Kladna za sebou.

Článek

K týmu, u kterého působil už v letech 1992 až 1996 jako asistent Eduarda Nováka a poté Jana Neliby, nastoupil Müller jako hlavní kouč po sestupu mužstva z extraligy před sezónou 2002/03. Hned v dalším ročníku se s týmem vrátil do nejvyšší soutěže.

S Kasíkem Müller spolupracuje druhým rokem a v této sezóně dovedli Kladno k osmému místu v extralize, což je po návratu do nejvyšší soutěže v roce 2002 druhý nejlepší výsledek. Lépe si vedlo mužstvo pouze v ročníku 2004/05, kdy v době výluky v sestavě s Jaromírem Jágrem a bratry Kaberlovými obsadilo 6. místo.

"S prací trenérů jsme spokojeni a jsme rádi, že můžeme navázat na koncepční práci. Trváme na tom, že dlouhodobá spolupráce přináší výsledky. I v letošní sezóně jsme se o tom přesvědčili. A přestože se týmu v první polovině soutěže nedařilo, o odvolání trenérů jsme neuvažovali," uvedl generální manažer Geus Okna Otakar Černý.

Kladno nakonec postoupilo přes předkolo play-off, ve kterém vyřadilo Plzeň, do čtvrtfinále. V něm už nestačilo na vítěze základní části z Českých Budějovic. "Setrvání dvojice Müller - Kasík u mužstva bylo naší prioritou a jsme rádi, že jsme se bez problémů domluvili," dodal Černý.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články