Hlavní obsah

Šachl prodloužil v Liberci, vrací se Jareš

LIBEREC

Vedení hokejového klubu Bílí Tygři Liberec podepsalo novou dvouletou smlouvu s útočníkem Petrem Šachlem, který tak naváže na své dosavadní tříleté působení. Staronovou posilou zadních řad je pak Richard Jareš, který podepsal smlouvu na dva roky s roční opcí. Ten působil naposledy ve Znojmě.

Článek

"O Richarda jsme projevovali zájem již v průběhu sezóny. Je to hráč, který byl pro nás velice zajímavý, jelikož již u nás působil a zná zdejší prostředí. Ve Znojmě se navíc vypracoval mezi klíčové obránce Orlů, a my tak věříme, že pro nás bude posilou jak kvalitativní, tak i charakterovou. O Richarda měl veliký zájem i Dušan Gregor, protože mu svými schopnostmi zapadá do koncepce, kterou chceme produkovat," prohlásil generální manažer Liberce Ctibor Jech.

Sedmadvacetiletý Jareš je odchovancem Hradce Králové, do Liberce přestoupil už v roce 2002 z Vítkovic. Většinu času však strávil na hostování v Jablonci, Písku, Berouně či Mladé Boleslavi a tak po třech letech odešel do Znojma. Tam hokejově pookřál a vybudoval si pozici klíčového beka, v letošní sezóně nasbíral 22 bodů (11+11) a stal se třetím neproduktivnějším obráncem extraligy.

Reklama

Související témata: