Hlavní obsah

Hokejisty Znojma povede od příští sezóny Rulík

PRAHA

Novým trenérem hokejistů Znojma bude od příštího ročníku extraligy Radim Rulík. Ten nahradí ve funkci trenérskou dvojici Václav Sýkora, Pavel Hynek, kterým po sezóně skončily smlouvy. Rulík, který naposledy působil jako asistent v Plzni a u reprezentačního týmu do dvaceti let, to prozradil v rozhovoru pro Českou televizi. Informaci o jeho angažování potvrdil Sport.cz majitel znojemského klubu Jaroslav Vlasák.

Článek

"Práci Radima Rulíka jsem důkladně poznal při působení u juniorského národního týmu a na základě této zkušenosti i jeho dosavadní praxe jsem se rozhodl jej oslovit," řekl Sport.cz předseda HC Znojemští Orli Jaroslav Vlasák, který na přelomu roku působil u hokejové dvacítky na MS v Pardubicích a Liberci v pozici generálního manažera. Rulík byl v té době asistentem hlavního kouče Miloslava Hořavy.

Také Hořava ve Znojmě působil jako hlavní trenér, v polovině března loňského roku ale ve funkci skončil a začal se věnovat pouze práci u reprezentační dvacítky. Kormidlo u Orlů převzali Václav Sýkora a Pavel Hynek. Těm po této sezóně skončily smlouvy a situaci kolem nového kouče komplikovaly i spekulace o možném prodeji klubu.

Nakonec ale Znojmo na extraligové mapě zůstává a vedle nového kouče je jasné, že v klubu budou pokračovat i největší opory. "Brankář Jiří Trvaj je pod smlouvou a pokračovat bude ve Znojmě i Jirka Dopita," potvrdil Vlasák setrvání zkušeného útočníka. Ze Znojma odchází jen obránce Richard Jareš do Liberce, další změny v kádru zatím nejsou.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články