Hlavní obsah

Hokejový útočník Gardoň končí v extraligovém Kladně

KLADNO

Hokejový útočník Radek Gardoň už nebude pokračovat v kariéře v extraligovém Kladně. Nejzkušenějšímu hráči týmu skončila ve středočeském klubu smlouva a vedení mu novou nenabídlo.

Foto: www.hcrabatkladno.cz

Bývalý útočník Kladna Radek Gardoň.

Článek

"Radek odvedl pro Kladno během celé své kariéry velké služby, ale čas se zastavit nedá. Letošní sezónu už neměl takovou, na jaké jsme u něj byli zvyklí. Rozhodli jsme se proto smlouvu s ním neprodlužovat," uvedl generální manažer Geus Okna Otakar Černý na oficiální internetové stránce klubu.

Osmatřicetiletý Gardoň odehrál v kladenském dresu většinu kariéry. Působil také v Německu a Japonsku, do mateřského klubu se vrátil v roce 1999 a hrál za něj do této sezony. Nasbíral v ní včetně play-off v 52 zápasech jedenáct kanadských bodů za šest branek a pět asistencí.

Samotný Gardoň přiznal, že má několik nabídek na pokračování hráčské kariéry, zvažuje však také, že s hokejem skončí. "Mám několik nabídek, jsou mezi nimi i dvě z extraligy a také nějaké ze zahraničí. Ale tam se mi bez rodiny už nechce. Také zvažuji, že bych ukončil kariéru," řekl Gardoň.

Reklama

Související témata:
  Pardubice - Třinec dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec