Hlavní obsah

Znojmo začalo přípravu s posilami Paškem a Mrázkem

Pod vedením nového trenéra Radima Rulíka a s posilami obráncem Jaroslavem Mrázkem a slovenským útočníkem Dušanem Paškem začali letní přípravu na novou sezónu extraligoví hokejisté Znojma. Na prvním tréninku se hlásilo trenéru Rulíkovi 27 hráčů, do tréninku se zapojili i brankář Jiří Trvaj a útočník Jiří Dopita.

Článek

"Čeká nás klasická devítitýdenní příprava. První týden bude na zapracování, od příštího pondělí začneme pracovat i na rozvoji kondice," řekl trenér Rulík.

Mrázkův příchod avizovali Znojemští v minulém týdnu, v třiadvacetiletém Paškovi nyní získali semifinalistu slovenské extraligy. Třiadvacetiletý syn bývalého úspěšného reprezentanta a mistra světa z roku 1985 hrál v uplynulé sezoně ve Skalici, kterou v semifinále slovenské nejvyšší soutěže vyřadily Košice. V minulosti hrál Pašek i ve Slovanu Bratislava.

Po prvním přípravném bloku budou mít znojemští hokejisté v červenci dovolenou a po něm je už čeká Tipsport Cup. V něm doma přivítají prvoligové Vrchlabí a Plzeň a na ledě soupeřů budou hrát v Českých Budějovicích a v Praze s mistrovskou Slavií.

Reklama

Související témata: