Hlavní obsah

Zlín začal přípravu pod vedením Rostislava Vlacha

ZLÍN

Zatím pod vedením asistenta trenéra Rostislava Vlacha v pondělí začali po dovolené přípravu na novou sezónu hokejisté týmu RI Okna Zlín. Vedení předposledního týmu extraligy dolaďuje v tomto týdnu smlouvu se Zdeňkem Venerou, který by po odchodu z Karlových Varů měl od příštího týdne převzít trenérskou taktovku.

Článek

Loňský kádr opustili Miroslav Okál, který ukončil aktivní kariéru, do zámoří se vrací obránce Tomáš Klouček, brankář Jakub Čech zamířil do Havířova a uvolněn byl i útočník Martin Čech, jehož další angažmá se řeší.

Zlín získal slovenského reprezentanta Andreje Kollára, jenž se připravuje v Kanadě na mistrovství světa. Na střídavý start přichází z Dukly Jihlava Radek Míka a s týmem začal trénovat i další obránce Jiří Kučný, který přišel na zkoušku.

"Na prvním tréninku chyběl Pavel Kubiš, jenž má ještě dovolenou, obránce Antonín Bořuta se doléčuje po operaci kotníku a Roman Vlach měl studijní povinnosti," řekl mluvčí zlínských hokejistů Roman Ordelt.

V tomto týdnu čeká hráče jednofázová příprava. Náplní dnešního zahajovacího tréninku byl fotbálek v Mladcové. Tým bude trénovat až do konce června, po třítýdenní dovolené už následuje od 21. července příprava na ledě.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec