Hlavní obsah

Hokejisté Kladna začali přípravu, bez Ševce a Gardoně

KLADNO

S přípravou na příští extraligovou sezónu už začali i hokejisté Kladna. Středočeši, které povede i nadále trenérská dvojice Zdeněk Müller, Petr Kasík, se na začátku letní přípravy sešli prakticky v kompletním složení. Vedení týmu Geus Okna navíc získalo další posilu, do obrany se vrací z Ústí nad Labem odchovanec Petr Hořava.

Článek

"Dnes podepsal smlouvu a od úterý s námi začne trénovat," řekl ČTK Kasík. Se svými novými spoluhráči se poprvé sešel i bek Jan Srdínko, který se do extraligy vrací ze Slovenska. Úřadující slovenský šampion se Slovanem Bratislava však dostal ještě čtrnáct dní volno, stejně jako brankář Miroslav Kopřiva, který se donedávna připravoval s národním týmem.

Stejně jako Hořava se v úterý k týmu připojí i útočník Radek Bělohlav, jenž byl dnes na pohřbu Jaroslava Modrého, otce obránce Philadeplhie Flyers. Oproti uplynulé sezóně kladenský tým opustili obránce Martin Ševc, jenž odešel do švédské Färjestadu, další bek Martin Štěpánek a útočník Radek Gardoň. Ani jednomu klub nenabídl novou smlouvu, Gardoň zřejmě ukončí kariéru.

Kladenské hokejisty čeká do 27. června práce na fyzické kondici. "Hráče čeká posilovna, kola, inline brusle a další tradiční nepříliš oblíbené činnosti," uvedl Kasík. Od 8. června se bude mužstvo týden připravovat na horách, na ledě začne trénovat 21. července.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články