Hlavní obsah

Personální změny u hokejistů v Ústí dnes valná hromada neřešila

ÚSTÍ NAD LABEM

Úterní valná hromada hokejového klubu HC Slovan Ústečtí Lvi neřešila personální otázky související se sestupem týmu z nejvyšší soutěže do první ligy. Účastník jednání, který si nepřeje být jmenován, řekl, že valná hromada schválila nové statutární orgány, představenstvo a dozorčí radu klubu.

Článek

V nich jsou zástupci budoucího generálního partnera klubu, akciové společnosti Oleofin, ústecký primátor Jan Kubata i menší akcionáři. Dnešní valná hromada dále schválila navýšení základního jmění klubu o 7,8 miliónu korun na současných 12,9 miliónů.

Případné personální změny na postu generálního manažera a trenérských postech bude v nejbližší době projednávat nové představenstvo Slovanu. Úterní regionální tisk a MfD uvádějí, že v roli generálního manažera Ústí nahradí Davida Šaffera bývalý reprezentant Robert Kysela z Litvínova, který bude působit jako komentátor České televize na MS v Kanadě.

Hlavního trenéra Jana Votrubu má podle kuloárních informací nahradit v roli hlavního kouče Slovanu bývalý reprezentant Miloslav Hořava, který naposledy působil v Plzni. V nejbližší době projedná zastupitelstvo města Ústí nad Labem prodej majoritního podílu klubu společnosti Oleofin, která by měla v budoucnu vlastnit minimálně 51 procent akcií ústeckého hokejové společnosti.

Reklama