Hlavní obsah

Hokejisté Třince začali s přípravou bez čtyř hráčů

TŘINEC

Bez čtyř hráčů loňského kádru zahájili letní přípravu na další sezónu hokejisté Třince. S mužstvem už netrénují obránci Tomáš Pácal, Vlastimil Kroupa ani útočníci Lubomír Korhoň s Peterem Barinkou, který zřejmě v kádru skončí i přesto, že na něj klub po sezóně uplatnil opci.

Článek

Na startu společné přípravy scházeli také oba nejzkušenější hráči Ocelářů Lubomír Sekeráš s brankářem Romanem Čechmánkem, kteří trénují podle individuálních plánů a k týmu se připojí později. To se týká také lotyšského beka Janise Andersonse i jediné dosavadní posily, slovenského útočníka Miroslava Kováčika, kteří se ke spoluhráčům přidají po návratu z mistrovství světa v Kanadě.

Stoprocentní jsou zatím dva odchody: Pácal přestoupí do Plzně, kontrakt neprodloužil ani Korhoň a podle zpráv ze zákulisí má namířeno do Vítkovic. Podle informací ČTK za Třinec nebude dále hrát ani zkušený zadák Kroupa, s nímž se klub kvůli jeho dlouhodobým zdravotním problémům dohodne na rozvázání smlouvy.

Z hostování v Litvínově se do Třince nevrátí obránce Ivan Švarný a útočník Roman Tomas. "Otázka jejich dalšího působení se řeší, u nás už ale nebudou," řekl ČTK mluvčí klubu Ivo Pullmann.

Do konce týdne by měl klub zveřejnit jména dalších posil. Podle kuloárních informací jsou na spadnutí příchody dvou obránců a jednoho útočníka.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec