Hlavní obsah

Hokejový obránce Prošek zůstane v Karlových Varech

KARLOVY VARY

Hokejový obránce Roman Prošek bude i nadále oblékat dres extraligovým Karlových Varů. Sedmadvacetiletý bek podepsal s týmem, kterému v uplynulé sezoně pomohl k postupu do finále, dvouletou smlouvu s opcí. Energie o tom informovala na svých oficiálních internetových stránkách

Článek

"Roman patřil v minulé sezóně mezi nejpříjemnější překvapení, proto jsme rádi, že jsme se s ním dohodli na smlouvě," uvedl mluvčí klubu Jiří Holý. Prošek je karlovarským odchovancem, na západ Čech se vrátil po více než ročním angažmá v norském Lillehammeru a v první lize.

Nejprve působil v Hradci Králové a poté v Mostě, kde už byl jako hráč Karlových Varů. "Když se zranil Ustrnul, tak jsme si Romana stáhli a on Libora perfektně zastoupil. Na základě výborných výkonů v druhé polovině základní části i v play-off mu vedení nabídlo nový kontrakt a dnes se vše dotáhlo do zdárného konce," dodal Holý.

Prošek nastoupil v základní části za Energii 24 zápasů, ve kterých vstřelil gól a přidal tři asistence. V play-off nechyběl ani v jednom utkání a v 19 duelech přidal gól a finální přihrávku.

Reklama

Související témata: