Hlavní obsah

Hokejisty Mladé Boleslavi by měl vést Jiří Šejba

PRAHA

Hokejisty Mladé Boleslavi by měl podle sobotního vydání deníku Sport v jejich premiérové sezóně v české extralize vést Jiří Šejba. Na střídačce by tak měl nahradit Petra Kaňkovského, který středočeský tým sice v minulé sezóně dovedl do elitní soutěže, na začátku tohoto týdne se ale s vedením klubu dohodl na předčasném ukončení spolupráce.

Článek

Že byl mladoboleslavským týmem skutečně osloven, Jiří Šejba deníku Sport potvrdil. Nabídka je pro něj velice lákává. „Rád bych ji přijal. Taková možnost se neodmítá. Teď záleží jen na tom, jak se rozhodne vedení klubu,“ prohlásil bývalý útočník a mistr světa z Prahy 1985. Rozhodnutí by mělo padnout v pondělí, kdy klub na své tiskové konferenci představí jméno svého nového hlavního trenéra.

Poté, co na začátku týdne od mužstva odešel Kaňkovský, byli do trenérské funkce dočasně dosazeni sportovní manažer Jaromír Šindel a asistent Leo Gudas. Pod jejich vedení Mladá Boleslav v pátek ve svém premiérovém přípravném zápase na novou sezónu podlehla ruskému Spartaku Moskva 0:1.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín