Hlavní obsah

Hokejisté Slavie hráli v přípravě s Litvínovem 3:3

Hokejisté pražské Slavie remizovali v přípravném utkání na nový ročník extraligy v Edenu s Litvínovem 3:3. Úřadující mistry čekají v úterý v Tipsport Cupu České Budějovice, Litvínov se vydá na turné do Švýcarska. V úterý hraje přípravu s Davosem, na turnaji Hockeyades 08 má na programu ve čtvrtek duel s Nižným Novgorodem, v pátek s Zugem a v sobotu duel o konečné umístění.

Článek

Slavii dostal do vedení v 17. minutě Tomica a po Trávníčkově trefě z úvodu druhé části opět získal náskok Pražanům Doležal. Ještě v druhém dějství otočili skóre Viktor Hübl a znovu Trávníček. Ve třetí třetině trefil Červenka tyčku, pak už Růžička vyrovnal. Když dvě minuty před koncem zamířil slávista Vašíček opět do tyčky, skončil duel smírně.

Hokejisté Liberce prohráli na nájezdy s Lausitzer Füchse

Hokejisté Liberce prohráli v dnešním přípravném utkání v Jonsdorfu s týmem druhé německé ligy Lausitzer Füchse 1:2 po samostatných nájezdech. Na vedoucí gól Kanaďana Kevina Younga z 8. minuty odpověděl po 55 vteřinách třetí třetiny slovenský obránce Tomáš Harant, v rozstřelu byl úspěšný ze šesti exekutorů jen Young.

Další zápas sehrají Bílí Tygři v úterý v Tipsport Cupu v Nymburku se Spartou.

Slavia Praha - Litvínov 3:3 (1:0, 1:3, 1:0)
Branky: 17. Tomica, 29. Doležal, 44. V. Růžička ml. - 22. a 37. Trávníček, 34. V. Hübl. Vyloučení: 4:3. Bez využití. Diváci: 300.
Lausitzer Füchse - Bílí Tygři Liberec 2:1 po sam. nájezdech (1:0, 0:0, 0:1 - 0:0)
Branky: 8. a rozhodující sam. nájezd Young - 41. Harant.

Reklama

Související témata: