Hlavní obsah

Obránce Weinhold se upsal na další rok Karlovým Varům

Hokejový obránce Martin Weinhold podepsal nový roční kontrakt s opcí na další sezonu s Karlovými Vary a pokusí se prosadit do sestavy extraligového celku. V uplynulé sezoně sehrál třiadvacetiletý odchovanec pražské Slavie za Energii dva zápasy, jinak působil v prvoligovém Přerově.

Foto: Sport.cz

Obránce Martin Weinhold podepsal nový roční kontrakt s Karlovými Vary

Článek

"Je to mladý hráč, který tady v minulosti působil na pozici mladšího hráče na výjimku a bylo potřeba, aby se prosadil nejprve v Chance lize. V minulé sezoně hrál výborně v Přerově, odkud jsme měli možnost si ho v únoru vyzkoušet. Na základě jeho výkonů a perspektivy jsme se rozhodli ho na příští sezonu angažovat," řekl klubovému webu sportovní manažer a hlavní trenér Martin Pešout.

Weinhold si v 52 zápasech v uplynulém ročníku první ligy v dresu Přerova připsal 20 bodů za tři branky a 17 asistencí. V extralize má za Karlovy Vary na kontě 15 utkání a žádný bod. V první lize hrál také za Kadaň, Ústí nad Labem a Sokolov.

"Jsem moc rád, že jsem se vrátil zpátky po takové době. Věřím, že se ukážu v co nejlepším světle a v Karlových Varech budu hrát stabilně extraligu," prohlásil Weinhold, který si v posledním utkání sezony v dresu Přerova poranil rameno a podstoupil operaci.

"Měl bych v příštím týdnu už začít rehabilitovat, pomalu bych měl začít rameno rozhýbávat. Myslím si, že v květnu už by to mělo být v pohodě," dodal Weinhold.

Reklama

Související témata: