Hlavní obsah

Stavjaňa: Pokud příště nevyhrajeme, končím!

TŘINEC

Hokejisté Třince prohráli v úterý páté utkání v řadě a jejich krize nabírá obřích rozměrů. Divácí skandovali „Marek ven!“, v jejich nemilosti totiž není trenér Antonín Stavjaňa, ale generální manažer klubu. Stavjaňa ale už má nůž na krku. „Pokud v pátek nevyhrajeme v Českých Budějovicích, končín. Už jsem hovořil s klubovými šéfy,“ řekl dvacet minut po zápase.

Článek

V utkání dvou posledních týmů v tabulce triumfovala Mladá Boleslav a její kapitán Richard Král byl třineckými fanoušky bouřlivě oslavován. „Asi jsem za těch deset let, co jsem hrál v Třinci, odvedl práci, které si lidé váží a já jim za to děkuji,“ pověděl. Je zajímavé, že z Třince odešel před třemi roky, ale stále tady bydlí a jak se ukázalo, má zde bezpočet kamarádů.

Král, ale také jeho mladoboleslavští spoluhráči Tomas a Barinka, kteří ještě na jaře hráli v Třinci, vypsali za případnou výhru, která se nakonec podařila, prémii. „Svačinu a také peníze. Dáme je do klubové kasy a nebude jich málo,“ pousmál se Král.

Osmatřicetiletý útočník  připomenul, že úterní vítězství má zvláštní cenu. „Kdyby vyhrál Třinec, utekl by nám o šest bodů, takhle jsme srovnaní. A též je důležité, že konečně jsme se prosadili i střelecky. My jsme hráli dobře i předešlé zápasy, ale nevedlo se nám v koncovce. Doufám, že jsme se tím odrazili a příště doma porazíme Znojmo.“

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články