Hlavní obsah

Kladenský obránce Trončinský se málo modlil

Pět minut před koncem hráli hokejisté Kladna na domácím ledě s Vítkovicemi za nerozhodného stavu 2:2. V tom okamžiku kladenský obránce Marek Trončinský osudně propadl v útoku, do brejku se dostali Petrovický s Burgerem a druhý jmenovaný blafákem rozhodl o výhře Vítkovic.

Článek

„Hned jsem se modlil, aby to sólo nedal, bohužel asi málo. Jel jsem z ledu se sklopenou hlavou a dostal co proto od trenéra i spoluhráčů. Bojím se, že mě to zaváhání bude stát místo v sestavě,“ tvrdil zdrcený dvacetiletý hráč, jehož tým si tak připsal šestou porážku v řadě.

„Odrazil se přede mne puk a chtěl jsem využít příležitosti k útoku, abychom měli šanci třeba na vítězný gól, jenže jsem se pořádně nepodíval a celou akci pokazil,“ litoval Trončinský. „Byla to nesmyslná chyba mladého beka, místo rozehrávky se vrhnul do útočení a pak chyběl vzadu, vynadala mu celá kabina,“ prozradil kladenský trenér Zdeněk Müller.

V kabině domácích bylo zlověstné ticho. „Všichni jsme teď hodně zklamaní, prohrát takovým způsobem je na psychiku snad horší než utrpět debakl,“ doplnil domácí kouč, jehož potěšila jen zpráva lékařů, že by gólman číslo jedna Kopřiva mohl už příští kolo proti Slavii chytat.

Reklama

Související témata: