Hlavní obsah

Hluchý si poranil rameno, čeká ho dva měsíce pauza

KARLOVY VARY

Přibližně dvouměsíční nucená přestávka čeká hokejového útočníka Milana Hluchého z Karlových Varů. Třiadvacetiletý hráč si v pátečním zápase extraligy na ledě Mladé Boleslavi poranil rameno a už je po operaci. Ze zdravotních důvodů bude Energii chybět i Pavel Kuběna, kterého čeká operace kolena. Řekl to tiskový mluvčí klubu Jiří Holý.

Článek

"Hluchý si rameno vymknul, navíc si poškodil i vazy," uvedl v pondělí Holý na adresu autora dvou branek a tři asistencí v této sezoně.

Odchovanec kladenského hokeje Hluchý podstoupil operaci v Sokolově, kde působí lékař karlovarského A-mužstva Jaroslav Budín. Ten bude v příštích dnech operovat i Kuběnu, jenž si poškodil koleno při prvoligovém zápase v Jihlavě.

"Toho čeká ještě delší pauza. Lehce trénovat by měl začít až v lednu nebo v únoru, proto spíše počítáme s tím, že letošní sezona pro něj již skončila," přiznal Holý.

Hluchý i Kuběna jsou levá křídla, i proto se Karlovy Vary dnes definitivně dohodly na výměně Vítězslava Bílka za českobudějovického Petra Sailera, jenž také hraje nalevo.

Reklama

Související témata: