Hlavní obsah

Bednář odchází do Ruska? Nesmysl, tvrdí Růžička

PRAHA

Jen několik hodin poté, co se Jaroslav Bednář proslavil ve švýcarském Curychu čtyřmi proměněnými samostatnými nájezdy za sebou a rozjásal všechny příznivce hokejové Slavie, se na internetu objevila zpráva, po které se srdce sešívaných fanoušků rozbušila úplně jinými emocemi. Podle ruského serveru AllHockey.ru se totiž Bednář dohodl na přestupu do Nižného Novgorodu.

Článek

AllHockey.ru přinesl zprávu o podpisu smlouvy mezi Bednářem a Novgorodem v 16:10, o necelých dvacet minut později trenér a generální manažer pražské Slavie Vladimír Růžička odpovídá na dotaz Sport.cz o možném odchodu jedné ze svých hvězd. "Už se mi to taky doneslo. Ale já nebyl s žádným klubem v kontaktu a ani jsem s nikým o žádném přestupu nejednal. Je to nesmysl," tvrdí přesvědčivě.

Ostatně oficiální internetové stránky týmu Torpedo Nižnyj Novgorod také žádnou senzační zprávu ohledně nové posily nepřináší. V týmu jinak hraje už český útočník Pavel Brendl a hvězdami klubu jsou především finský gólman Mika Noronen a ruský reprezentant Alexander Charitonov.

"Je to kravina, s nikým jsem o ničem nejednal a jsem pořád hráčem Slavie," nestačil se divit ruským zvěstem Bednář. "Netajil jsem se sice tím, že bych chtěl ještě v Rusku jednou zkusit štěstí a třeba tam i na jednu sezónu odejít, ale tahle zpráva je mimo. Jednu konkrétní nabídku z Ruska jsem už během sezóny dostal, ale nebylo to od Novgorodu. Navíc jsem to ani neřešil, protože nešlo o nic konkrétního," dodal pro Sport.cz útočník českého mistra.

Reklama

Související témata: