Hlavní obsah

Duda se prý na tréninku Budějovic porval se spoluhráčem

mv, pnSport.cz

Nestačí, že se hokejisté Českých Budějovic před domácím utkáním Ligy mistrů proti Ufě potácí na chvostu extraligové tabulky, začátkem týdne navíc údajně došlo při tréninku k potyčce mezi Radkem Dudou a Milanem Gulašem. Rvačku měl začít nenapravitelný enfant terrible Duda. Vedení Jihočechů ovšem pro Sport.cz jakýkoliv konflikt dementovalo.

Článek

Situace, při které se do sebe oba kohouti zaklesli, měla následovat při nácviku jedné z herních variant na ledové ploše. Dudovi se údajně nelíbilo Gulašovo odevzdání puku soupeři, a tak se k třiadvacetiletému forvardovi rozjel, aby si vybil vztek. Oba hokejisty prý od sebe museli oddělit až jejich spoluhráči. „Mohu potvrdit, že něco mezi oběma zmíněnými proběhlo. Nedělal bych z toho ale tragédii. Takové věci se občas stávají,“ řekl pro deník Sport zdroj blízký českobudějovickému klubu. K incidentu prý mělo dojít začátkem tohoto týdne.

„Nestalo se nic, co by překročilo rámec tréninkové jednotky. Hokej je tvrdý sport a ke střetům hráčů dochází. Je to trochu vykonstruované, dalšího komentáře není třeba,“ uvedl pro Sport.cz sportovní ředitel jihočeského klubu Jaromír Látal. K informacím, že by Gulaš neměl kvůli střetu s Dudou zasáhnout do utkání s Ufou, Látal dodal: „To je otázka na trenéra. Gulaš je mezi třinácti nominovanými útočníky, o tom zda nastoupí, ale rozhoduje kouč.“ Trenér Bokroš nebyl ve středu po poledni k zastižení.

Ve středu od 19:30 čeká poslední tým hokejové extraligy třetí zápas v Lize mistrů. Jihočeši mají v tabulce evropské soutěže na kontě tři body za výhru nad bratislavským Slovanem, v prvním duelu prohráli v Ufě vysoko 1:7.

Reklama