Hlavní obsah

Třinec - Ml. Boleslav 3:2Napotřetí už Třinec nováčka udolal

MinutaMin. Tým Hráč Akce
19. Květoň 1 : 0
21. Handlovský 1 : 1
39. Polanský 2 : 1
41. Polanský 3 : 1
53. Král 3 : 2

Série utkání, v nichž Třinec v hokejové extralize boduje, se protáhla na devět. Rozhodující krok k tomu v zápase proti Mladé Boleslavi udělal nejproduktivnější domácí hráč Polanský dvěma góly na konci druhé a na začátku třetí třetiny. Zvláště jeho druhá branka, kdy projel přes půl kluziště a bekhendem zavěsil, byla tím nejlepším, co bylo na třineckém ledě k vidění.

Článek

Polanského kousky přišly po tom, co Mladoboleslavští měli tři vyloučené za sebou a 40 sekund se ubránili i ve třech proti pěti. Jakmile Třinec vedl o dvě branky, začal lajdačit v obraně a jeho bývalá dlouholetá hvězda a stále miláček tribun Král snížil. Prvního vítězství nad Mladou Boleslaví nakonec Třinec dosáhl, ale například Peterkův útok musí zpytovat svědomí co všechno dokázal zahodit.

Jiří Juřík, asistent trenéra Třince: „Herně se nám vůbec nedařilo, byl to nepříjemný zápas.“

Jiří Šejba, trenér Mladé Boleslavi: „Rozhodly naše dvě individuální hrubé chyby, které domácí potrestali a odskočili nám o dva góly.“

Oceláři Třinec - BK Mladá Boleslav 3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Branky a nahrávky: 19. Květoň (Seman, Malec), 39. Polanský (Balej, Vosátko), 41. Polanský (Gureň) - 21. Handlovský (R. Král), 53. R. Král (Posmyk). Rozhodčí: Kubeš - Polonyi, Kreuzer. Vyloučení: 3:5. Využití: 1:0. Diváci: 2682.
Třinec: Čechmánek - Vosátko, Gureň, Sekeráš, Výtisk, Seman, Malec, Rangl - Balej, Piecha, D. Moravec - Kalko, Polanský, V. Polák - D. Květoň, Peterek, Martynek - Zeliska, Hampl, Pavelek. Trenéři: Stavjaňa a Juřík.
Ml. Boleslav: Chábera - Posmyk, Jindra, Hunkes, Brňák, Benda, Schnabel, Mocek, R. Bauer - Padělek, R. Král, Handlovský - Barinka, Boháč, Důras - Pajič, R. Pšurný, Kazionov - Nouza, Sýkora, Rod. Trenéři: Šejba a Gudas.

Reklama

Související témata: