Hlavní obsah

Lasselsberger už nebude v příští sezóně hlavním partnerem Plzně

Plzeňský hokejový klub přijde v příští sezoně o svého hlavního partnera. Generální ředitel Lasselsbergeru Roman Blažíček po čtvrtečním extraligovém zápase proti Českým Budějovicím oficiálně oznámil, že společnost po čtrnácti sezonách už nepočítá s obnovením smlouvy o spolupráci se západočeským klubem.

Článek

"Reagujeme tak na známou situaci na světovém trhu a připravujeme úsporná opatření na všech frontách. Ušetřené prostředky jsme se rozhodli investovat do podpory prodeje na tuzemském i zahraničním trhu," uvedl Blažíček, jenž zároveň podotkl, že společnost poškodily i negativní informace o situaci v plzeňském klubu. "Rozhodnutí majitele společnosti s tím ale nesouvisí," řekl.

V tisku se objevily zprávy, že klub má finanční problémy a například dluží hráčům výplaty. "Myslím si, že se zbytečně rozvířily vášně. Podobná situace je ve spoustě dalších klubů. Ta situace je standardní," podotkl Blažíček, jenž je zároveň předseda správní rady klubu. V současnosti podle něj Lasselsberger řádně plní všechny závazky plynoucí ze smlouvy o partnerství.

Reklama