Hlavní obsah

Ztráta hokejistů Mladé Boleslavi roste, lidé pískají

Když 23. listopadu porazila Mladá Boleslav hokejisty Zlína, jistě její fanoušky ani nenapadlo, že do Vánoc už žádný další tříbodový zisk doma slavit nebudou. Nyní je to realitou. Po úterní porážce se Znojmem hráče vyprovázeli pískotem i nadávkami.

Článek

„Není to nic příjemného, ale chápu, že se divákům nelíbí, jak se nám nedaří,“ krčí rameny slovenský forvard Lukáš Handlovský. Devítibodová ztráta a zápas navíc nejsou ideálním povzbuzením před vánočními svátky... „Je to hodně. Nám nezbývá než šlapat až do konce a zkusit to stáhnout,“ říká Handlovský.

Jednou z hlavních bolestí jeho týmu je nedisciplinovanost. „Snažíme se dohrávat každý souboj a občas to přeženeme,“ ví mladoboleslavský forvard. Dva vyšší tresty v klíčové třetí části včerejšího duelu to dokumentují.

„Jsou to zbytečná vyloučení, která nás srážejí,“ zlobí se kouč Jiří Šejba. Ruský tvrďák Kazionov včera inkasoval druhý trest do konce utkání za poslední tři zápasy. V pátek šel předčasně do kabin za napadení libereckého Nedvěda, včera ho rozhodčí vykázal z ledu po tvrdé sekeře.

Znojemská kabina se mezitím otřásala v radostném ryku. „Moc důležitá výhra, kdyby nás Boleslav stáhla na tři body, bylo by to nepříjemné,“ mnul si ruce obránce Pavel Mojžíš.

Reklama

Související témata:
  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice