Hlavní obsah

Útočník Broš se po zranění vrací do kádru Sparty

PRAHA

Útočník Sparty Michal Broš je zpět v sestavě. Po zranění, které utrpěl v prosinci se Znojmem, se dvaatřicetiletý forvard vrací do kádru třetího celku extraligy po měsíční pauze. O návratu olomouckého rodáka na led informovaly oficiální stránky klubu, připraven bude v pátek v duelu se Zlínem. „Snad se už neprojeví žádné komplikace, cítím se v pohodě a jsem rád, že opět budu moci hrát,“ řekl Broš.

Článek

„Ke konci utkání se Znojmem jsem dostal ránu do břicha, zápas jsem sice dohrál, ale už po jeho konci jsem cítil, že něco není v pořádku," vzpomněl Broš na osudné datum 14. prosince, kdy zranění utrpěl. „Ukázalo se, že mám vnitřní krvácení do břicha,“ přiblížil své zranění útočník, jenž v jednatřiceti zápasech zaznamenal 14 gólů a 11 asistencí a je třetím nejproduktivnějším hráčem týmu.

V nemocnici na Bulovce strávil Broš osm dní a poté začal s rekonvalescencí. „Určitou dobu jsem nehrál, ale na zápasy jsem se chodil dívat. Jsem rád, že kluci pokračovali v úspěšné sérii, i když naposledy ve Vítkovicích se nám utkání moc nevyvedlo. Proto věřím, že nyní opět přijdou ty lepší výsledky,“ uvedl bývalý hráč Olomouce, Vsetína a finského Oulu před svým návratem sparťanského dresu.

Reklama

Související témata: