Hlavní obsah

Zlín se rozloučil s Murínem, ten si hledá nové angažmá

ZLÍN

Předčasně končí své působení v extraligovém Zlíně brankář Igor Murín. Pětatřicetiletý Slovák se podle klubových stránek s vedení klubu dohodl na ukončení smlouvy a nyní si hledá nové angažmá.

Článek

„Igor dostal možnost k hledání nového působiště. Igorovi patří velké poděkování za jeho výkony, které ve zlínských barvách odvedl, ale vzhledem k výborným výkonům Jakuba Sedláčka jsme se rozhodli ho uvolnit," řekl generální manažer Zlína Miroslav Michalovský.

Slovenský brankář zatím v celku zůstává. "Murín bude ve Zlíně trénovat s extraligovým týmem až do té doby než bude mít jisté další angažmá. Zatím spíše registrujeme zájem klubů v rovině informování. Ale určitě o Murínovy služby bude zájem," uvedl sportovní manažer Stanislav Přikryl.

Murín přišel do Zlína v sezóně 2003/04 a stal se jedničkou moravského klubu. V roce 2004 získal ve Zlíně mistrovský titul. V aktuálním ročníku se ale Beranům příliš nedaří a v tabulce jsou až na devátém místě.

Vedení klubu se rozhodlo dát příležitost mladému brankáři Jakubu Sedláčkovi, který byl s reprezentačním výběrem do 20 let na nedávném mistrovství světa. V nedělním utkání 40. kola O2 extraligy Sedláček vychytal čisté konto při výhře 3:0 nad Plzní.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články