Hlavní obsah

Obránce Novák odchází ze Slavie do Mladé Boleslavi

PRAHA

Obránce Jan Novák zamířil ze Slavie Praha na hostování do konce sezóny do Mladé Bolesavi. Informaci prozradil Sport.cz generální manažer Slavie Vladimír Růžička. Sportovní ředitel mladoboleslavského klubu Jaromír Šindel přestup definitivně potvrdil. "Potřebovali jsme vyřešit danou situaci v obraně, protože máme několik zraněných hráčů," nechal se slyšet Jaromír Šindel.

Článek

"S Honzou v týmu nepočítáme, takže jsme se dohodli na hostování do konce sezóny" řekl k odchodu havlíčkobrodského odchovance manažer sešívaných Vladimír Růžička. Novák by měl podle vyjádření středočeského celku nastoupit již v úterý, kdy Bruslařský klub zajíždí na led Plzně.

Slávistický zadák Jan Novák letos nastoupil k sedmatřiceti startům v sešívaném dresu a stal se druhým nejproduktivnějším bekem Pražanů. Ve svých statistikách má dva góly a osm asistencí. "V posledních zápasech jsem se nevešel do sestavy, takže jsem čekal, že něco takového přijde. Po sezóně se do Slavie vrátím. Ale těžko říct, na jak dlouho," řekl Novák Sport.cz.

Po příchodu Radima a Davida Vrbatových získá extraligový nováček další posilu. Tentokrát vyztuží Středočeši obranné řady, kde mají problémy s marodkou. Zranění jsou Tomáš Brňák s Václavem Drábkem. První jmenovaný má natažené vazy v zápěstí, Drábek odehrál v boleslavském dresu jen jeden zápas, neboť má prasklé pouzdro kyčelního kloubu. "O dalších posilách zatím neuvažujeme," prozradil Šindel.

Reklama

Související témata: