Hlavní obsah

Vrána si zlomil nohu a do Vítkovic nepřijde

OSTRAVA

Hokejista Petr Vrána, který momentálně působí na farmě New Jersey, si zlomil nohu a padla možnost, že by sezonu dohrál v dresu Vítkovic. Extraligový klub byl přitom s bývalým juniorským reprezentantem předběžně domluvený a podle posledních zpráv měl třiadvacetiletý útočník příští týden přiletět do Ostravy.

Článek

"Petr si bohužel zlomil nohu a to tak, že mu ji museli zpevnit titanovou destičkou. Je to neuvěřitelná smůla, co nás v současné době provází," řekl pro vítkovický web generální manažer a trenér Alois Hadamczik.

Právě do Vrány vkládal Hadamczik velké naděje. Se svým bývalým svěřencem z reprezentační dvacítky se dohodl, že pokud se útočník nedostane do prvního kádru New Jersey Devils, posílí v závěru sezony Vítkovice. "Mluvili jsme spolu několikrát, Petr mi potvrdil, že na farmě do konce sezony zůstat nechce. Zranění teď všechno zhatilo," řekl ČTK Hadamczik.

Vránův příchod by mužstvu přišel vhod i kvůli rozsáhlé marodce. V kádru schází sedm hráčů základní sestavy, z toho útočníci Václav Varaďa s Yorickem Treillem jsou po operacích kolen dlouhodobě mimo hru.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec