Hlavní obsah

Litvínov nezvládl závěr, zbabělým výkonem postavil Budějovice na nohy

LITVÍNOV

Nedostatek důrazu v osobních soubojích, špatné přesilovky a chybějící zodpovědnost v závěru zápasu. To byly podle litvínovského obránce Jiří Šlégra hlavní důvody nečekané porážky domácího celku s Českými Budějovicemi. „Musíme se nad tím zamyslet a vrátit se k hokeji, jaký jsme hráli před vánoci. Jinak budeme klesat v tabulce,“ mínil protřelý bek.

Článek

Šlégr v neděli při absenci Roberta Reichla vedl tým v roli kapitána. „Robert je nezastupitelnou postavou. Moc nám chyběl. Ale na jeho neúčast se nemůžeme vymlouvat. Měli jsme vyhrát i bez něj,“ říkal Šlégr. "Zbabělým výkonem od druhé třetiny jsme postavili soupeře na nohy," doplnil domácí kouč Petr Rosol.

Padla na Litvínov krize? „Tak to vůbec ne. Ale určité sebeuspokojení tam bylo. Naše pojetí hry nemělo tvář. Probereme si to v kabině a uvidíme, co se s tím dá dělat do příštího zápasu. Liga je tak vyrovnaná, že se dá prohrát, ale i vyhrát s každým,“ tvrdil zkušený obránce.

Na budějovické straně panovala spokojenost. „Od druhé třetiny jsme se snažili co nejvíc střílet. Jsem rád, že jsem k vítězství přispěl jednou gólovou asistencí. V mužstvu jsem se rychle adaptoval,“ těšil se František Ptáček, nová budějovická posila z pražské Sparty. "Po počátečním respektu jsme se zvedli. Tři body mají pro nás nesmírnou cenu," dodal trenér Jihočechů Jan Tlačil.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec