Hlavní obsah

Liberec se dohodl s Modrým na ukončení smlouvy

LIBEREC

Hokejový obránce Jaroslav Modrý nebude v příštím ročníku extraligy oblékat dres Liberce. Osmatřicetiletý zadák sice loni v červenci uzavřel s Bílými Tygry dvouletou smlouvu, ale po nevydařené sezoně se obě strany dohodly ji ukončit ke 30. dubnu letošního roku. Uvedly to dnes internetové stránky libereckého klubu.

Článek

"Rozhodli jsme se vyhovět žádosti obránce Jaroslava Modrého na zrušení hráčské smlouvy a dohodli jsme se na ukončení vzájemné spolupráce," citoval server generálního manažera klubu Ctibora Jecha. Ambiciózní tým vypadl v předkole play-off po porážce s Vítkovicemi 0:3 na zápasy.

Českobudějovický odchovanec, který působil v Liberci už při výluce v NHL v sezóně 2004/05 a získal s klubem bronz, si v této sezóně připsal v základní části v 52 zápasech 17 bodů za tři branky a 14 asistencí. V předkole ve třech duelech nebodoval a měl na kontě tři záporné body za účast na ledě při vstřelených a inkasovaných brankách.

Do Česka se Modrý vrátil definitivně po dlouholetém působení v NHL. Za New Jersey, Ottawu, Los Angeles, Atlantu, Dallas a Philadelphii si v 725 zápasech připsal 250 bodů za 49 gólů a 201 asistencí.

Reklama

Související témata: