Hlavní obsah

Rozhodčí Husička s Hradilem mají pauzu, na Spartě chybovali

PRAHA

Dvojice hlavních rozhodčích Radek Husička, René Hradil se v nejbližší době v hokejovém play-off neobjeví. Komise rozhodčích Českého svazu ledního hokeje je přestane nasazovat do zápasů po jejich špatnému výkonu ve druhém semifinálovém utkání extraligy mezi pražskou Spartou a Karlovými Vary.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Extraligoví rozhodčí

Článek

"Ihned po utkání jsem jim oznámil, že s nimi v dohledné době nepočítám. Bylo to jedno z nejméně vydařených utkání v play-off ze strany rozhodčích," řekl dnes ČTK člen komise rozhodčích Pavel Halas, který má na starosti extraligu.

Výkon Husičky s Hradilem se nezamlouval ani jednomu týmu, oba arbitři udělali v zápase řadu chyb. Čtvrteční duel vyhrály Karlovy Vary, které o svém úspěchu rozhodly gólem Josefa Řezníčka pět vteřin před koncem prodloužení. Stav série je nerozhodný 1:1.

Až doposud byl Halas s výkony rozhodčích v play-off spokojen, delegace ještě nebyla pozastavena žádnému arbitrovi. Bývalý mezinárodní rozhodčí se ale pozastavil nad kritikou vítkovického trenéra Aloise Hadamczika k výkonu Romana Poláka v šestém a sedmém čtvrtfinálovém duelu. "Zápasy Slavie a Vítkovic byla nejlépe odřízená série v dosavadním play-off," řekl Halas.

Reklama

  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články